Elixers

Informatie en gebruik

Elixers Mineralen Energie

Informatie en gebruik

Wat zijn elixers:

Het woord elixers wordt ook gebruikt om vloeistoffen aan te duiden waarin mineralen worden gebruikt: b.v bergkristal water. Onze elixers zijn geen vloeistoffen. Onze elixers zijn lactosevrije granules die als drager dienen ter ondersteuning bij geestelijke of lichamelijke klachten.

Wat doen ze precies:

Onze elixer werken ondersteunend en NIET genezend. Onze elixers worden gemaakt via onze eigen ontwikkelde methode die wij GEMBS noemen. Gembs staat voor Granules Energy Mineralen Based Support De mineralen die wij gebruiken komen NIET in aanraking met de granules daarom is er geen enkele vermenging of toevoeging in de granules en kunnen deze veilig ingenomen worden.

Gebruik:

U kunt een korrel innemen

U kunt een korrel oplossen in een flesje bronwater en de oplossing verdeeld over de dag drinken.

Elixers worden niet vergoed door verzekeringen en zijn geen geneesmiddel.

Elixers zijn gemaakt op basis van GEMBS en zijn zonder bijwerking, Elixers zijn gemaakt ter ondersteuning en werken niet verslavend. Elixers kunnen gebruikt worden in combinatie met andere medicatie of behandelingsvorm,

In ons vind u een overzicht van lichaamlijke en geestelijke klachten. Wij adviseren u bij langdurig aanhoudende klachten ALTIJD contact op te nemen met uw huisarts.